Johannes Larsen Museet – Link

Jeg betragter mig selv, som værende en del af Kultur på Recept, da jeg ligeledes er uddannet Naturterapeut.

Når vi beskæftiger os med natur og kunst, kommer vi helt naturligt fra hovedet, ned i kroppen, for at være i vores hjerte. Johannes Larsen Museets gæstfrihed gør, at jeg må tage en gratis gæst med. Så fortæl mig, om du vil med en tur ned i hjertet og om du vil nyde eller skabe.

Jeg arbejder gerne sammen Kulturregionfyn.dk, når det drejer sig om Kultur på Recept og Kultur i Natur. Kom lad os besøge Johannes Larsen Museet.

Kate Lindegaard Garfalk – Link

Selvom Kate også hedder Lindegaard, så er vi ikke i familie, men vi arbejder sammen og det gør vi af en enste grund. Kate tager sig af omprogrammeringen i underbevidstheden, jeg tager mig af dagsbevidstheden og udviklingen af vores højere bevidsthed (intuitionen).

Hun er NGH Certificeret Hypnoterapeut og Certificeret i Rapid Pain Technique fra Academy Betterlife. Desuden Certificeret Coach og Mindfulnessinstruktør.

Hun er uddannet sygeplejerske, videreuddannet intensivsygeplejerske, også inden for ledelse.

Hun skaber et trygt rum for alle dem jeg henviser.

 

Seminarleder for Seminarer.dk – Link

Jeg er freelance seminarleder og er med på rigtig mange fantastiske seminarer. Seminarer.dk har åbne seminarer, kurser, uddannelser, konsulentydelser og udbyder ligeledes kurser via Børnekataloget for Socialstyrelsen. De står for høj faglighed, ekspertise og er absolut seriøse på alle måder. De har nogle medarbejdere der elsker det de laver.

Ønskes et seminar, kursus eller uddannelsesforløb fysisk eller online, så vil jeg mægtig gerne være behjælpelig. Lad os tage en snak om, hvad I ønsker at få ud af det, så vender jeg hurtigst muligt tilbage, med et forslag.

Lad mig vide hvad der er brug for.

Leverencer fra Aarstiderne.dk – Link

At spise sundt når vi har travlt, er yderst vigtigt og vi kan derfor vælge at få mad og frugt, bragt lige til vores dør. Derved sparer vi kræfter, på noget som er så vigtigt, som vores egen og familiens sundhed.

Aarstiderne står for noget helt unikt, jeg benytter mig altid af deres sunde måltidskasser, i perioder med travlhed.

Bastian Overgaard Mindre Snak.nu – Link

Tænk over dine møder. Giver de dig energi, overskud og optimal værdi? Eller drukner fokus, fremdrift og fællesskab i uendelige talestrømme?

Bastian Overgaard har udviklet en unik mødeform, som hæver den kollektive intelligens og kvaliteten af jeres kommunikation. Læs mere og forstå hvorfor flere C25-virksomheder og offentlige organisationer benytter sig af stilhed som arbejdsredskab.

MusiCure in Healthcare – Link
– Musik as Medicine

Jeg kan varmt anbefale den originale specielt komponerede MusiCure musik og filmproduktionerne der alle er skabt specielt til sundhedssektoren af komponisten Niels Eje og producer Inge Mulvad Eje. Mere end 20 års kreativ udvikling på basis af videnskabelig forskning danner grundlaget for skabelsen af MusiCure – forskning som i dag findes publiceret i internationale medicinske tidsskrifter.

Club La Santa – Link

Club La Santa er et sandt paradis for dig, der elsker sportsferie og det at være aktiv sammen med andre. Du får en overdådig buffét af sport og motion, wellness og sociale aktiviteter, i et behageligt varmt klima hele året rundt.

Oplev den fantastiske stemning, der inspirerer unge, som ældre til at dyrke det aktive og sunde liv. En stemning, der bringer det bedste frem i dig, opløfter dig og gør dig glad.

Jeg tager gerne til Club La Santa for at danse med Swingtime og jeg nyder det rigtig meget.

NORDLYS – Link

Hele mennesket er i fokus. Vores kurser og uddannelser spænder bredt over coaching, massage, kropsbehandling, terapi, pædagogisk udvikling, meditation og bevidsthedstræning.

Jeg kan takke NORDLYS, for meget af min uddannelse.

Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness – Klinik Fjorden 

Hotel Faaborg Fjord har fået sig et splinter nyt og lækkert Spa & Wellness område.

Jeg er wellnessmassør på Klinik Fjorden på Hotel Faaborg Fjord. Wellness og massage er for mig noget som virkelig kan hjælpe os igennem svære tider. Det er balsam for sjælen og en måde at elske sig selv.