Kate Lindegaard Garfalk

Selvom Kate også hedder Lindegaard, så er vi ikke i familie, men vi arbejder sammen og det gør vi af en enste grund. Kate tager sig af omprogrammeringen i underbevidstheden, jeg tager mig af dagsbevidstheden og udviklingen af vores højere bevidsthed (intuitionen).

Hun er NGH Certificeret Hypnoterapeut og Certificeret i Rapid Pain Technique fra Academy Betterlife. Desuden Certificeret Coach og Mindfulnessinstruktør.

Hun er uddannet sygeplejerske, videreuddannet intensivsygeplejerske, også inden for ledelse.

Hun skaber et trygt rum for alle dem jeg henviser.

Seminarleder for Seminarer.dk

Jeg er freelance seminarleder og er med på rigtig mange fantastiske seminarer. Seminarer.dk har åbne seminarer, kurser, uddannelser, konsulentydelser og udbyder ligeledes kurser via Børnekataloget for Socialstyrelsen. De står for høj faglighed, ekspertise og er absolut seriøse på alle måder. De har nogle medarbejdere der elsker det de laver.

Ønskes et seminar, kursus eller uddannelsesforløb fysisk eller online, så vil jeg mægtig gerne være behjælpelig. Lad os tage en snak om, hvad I ønsker at få ud af det, så vender jeg hurtigst muligt tilbage, med et forslag.

Lad mig vide hvad der er brug for.

Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness – Klinik Fjorden 

Hotel Faaborg Fjord har fået sig et splinter nyt og lækkert Spa & Wellness område.

Jeg er wellnessmassør på Klinik Fjorden på Hotel Faaborg Fjord. Wellness og massage er for mig noget som virkelig kan hjælpe os igennem svære tider. Det er balsam for sjælen og en måde at elske sig selv.