Om min baggrund

Jeg har haft stress inde på livet 3 gange, som underviser og som bankrådgiver. Når jeg ser tilbage, var årsagerne og symptomerne meget forskellige fra gang til gang. Sådan er det også for alle dem, jeg har mødt med stress igennem tiden.

Men lad os lige kigge tilbage til julen 2016, her fik jeg min behandlingsmetode i en “åbenbaring”, da min kære mor lå for døden.  Jeg tænkte på hele min familie, jeg forstod nu endeligt, at der er mange måder at slide sig selv op på.

Når vi er stressede overopheder vores krops nervesystem, dette gør, at vores bevidsthed lukker ned. Vi mister med andre ord vores frie vilje, gør vi intet, mister vi kontakten til os selv og langvarig stress opstår – Kontakt mig.

Se hvem jeg samarbejder med – LINK


Min rejse har været lang...

Jeg har udviklet og uddannet mig både gennem formelle uddannelser, en række kurser og seminarer - Se øvrige kurser og uddannelser via dette - LINK

2022
Naturterapi uddannelsen - Seminarer.dk
Assistent på kurset "Det hele menneske" - Løgumkloster Højskole
Ballroom Fitness på Club La Santa - Elisabeth Dalsgaard v/Swingtime

2021:
Seminarleder på METAkognitiv Terapi uddannelsen - Seminarer.dk
Angst behandlet igennem den virtuelle verden - Seminarer.dk
Resonansgiver på online sessioner IoPT i DK

2020:
Moderne undervisningsteknik - AROS Business Academy

2019:
Grundkursus i Kostvejledning - Lene Hansson Academy

2018:
Master uddannelsen i Familie og Parterapi inkl. IMAGO terapi - Human Education Group

2017:
You Turn Instruktør uddannelse - DGI

2016:
Grundkursus i massage - Nordlys
Chakrabalancering, Krop og Livsglæde - Nordlys
Basiskursus i coaching - Nordlys

2015:
Værdiskabende dialog som bankrådgiver - Nordea

2014:
Certificeret Stressvejlederuddannelse - StressAkademiet

Se øvrige kurser og uddannelser via dette LINK - BAGGRUND