Om min baggrund

Jeg er af natur meget følsom, samvittighedsfuld og passioneret omkring alt hvad jeg foretager mig. Jeg har derfor haft stress inde på livet 3 gange, som underviser på IBC og som bankrådgiver i Nordea. Når jeg ser tilbage, var årsagerne og symptomerne meget forskellige fra gang til gang.

Mine oplevelser vakte min interesse for at helbrede mig selv og andre. Jeg har derfor taget en del uddannelser, kurser, læst mange bøger og prøvet meget forskelligt. Det var som om jeg ledte efter noget i mit liv, noget som manglede og det har jeg fundet nu.

I julen 2016, fik jeg min behandlingsmetode i en “åbenbaring”, da min kære mor lå for døden.  Det stod nu lysende klart, hvad jeg havde ledt efter og hvad der manglede i mit liv. Det jeg har ledt efter og det jeg manglede, var mig selvvar mig selv.

Det vil sige den evne jeg har, hvor jeg kan observere, reflektere og transformere mine følelser, tanker, det jeg siger og gør.  Jeg er nu kommet i kontakt med mig selv og det er denne, jeg kalder jeg for min bevidsthed.

Vil du have min hjælp til at finde dig selv, så er du velkommen til at kontakte mig.


Min rejse har været lang...

Jeg har udviklet og uddannet mig både gennem formelle uddannelser, en række kurser og seminarer - Se dem alle her LINK

2020:
Moderne undervisningsteknik - AROS Business Academy

2019:
Grundkursus i Kostvejledning - Lene Hansson Academy

2018:
Master uddannelsen i Familie og Parterapi inkl. IMAGO terapi - Human Education Group

2017:
You Turn Instruktør uddannelse - DGI

2016:
Grundkursus i massage - Nordlys
Chakrabalancering, Krop og Livsglæde - Nordlys
Basiskursus i coaching - Nordlys

2015:
Værdiskabende dialog som bankrådgiver - Nordea

2014:
Certificeret Stressvejlederuddannelse - StressAkademiet

Øvrige uddannelser før 2014 - Økonomi er en alvorlig stressfaktor hos mange.
Markedsøkonom, ForsikringsAkademiet og Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning.

Se mere herom min BAGGRUND