Om min baggrund

Jeg er certificeret stressvejleder, har hjulpet mange til at få et bedre liv og det er en god grund til. 

Jeg har haft stress inde på livet 3 gange, som underviser og som bankrådgiver. Når jeg ser tilbage var årsagerne og symptomerne meget forskellige fra gang til gang. Sådan er det også for dem, jeg har mødt med stress igennem tiden.

Men lad os lige kigge tilbage til julen 2016, her fik jeg min behandlingsmetode i en “åbenbaring”, da min kære mor lå for døden.  Jeg tænkte på hele min familie, jeg forstod nu endeligt, at der er mange måder at slide sig selv op på.

Når vi er stressede overopheder vores krops nervesystem. Dette gør, at vores kropsbevidsthed lukker ned (kortisol bedøver os), fordi der er noget vi skal klare, eller noget vi bekymre os om. Vi er med andre ord ikke bevidste om at det sker og derfor kan langvarig stress opstå.

Stress er samfundsskabt, da der er så meget vi kropsligt og mentalt skal, kan og gerne vil forholde os til, at vi ikke forholder os til os selv og hinanden. Vi har dermed fjernet os fra det, der er eksistentielt vigtigst for os. 

Det kærlige samvær med hinanden, naturen og altså det, der er naturligt for os mennesker dvs. frisk luft, rent vand, slappe af, bare at være menneske og uden at konstant at leve op til andres forventninger.

Sideløbende er jeg seminarleder for Seminarer.dk, for bl.a. metakognitiv- og naturterapi uddannelserne, samt kurserne i Børnekataloget for Socialstyrelsen. 

Derudover wellness massør på Klinik Fjorden, som er den del af Hotel Faaborg Fjord & Spa.

Jeg arbejder også sammen med Livets Farver, der lige pt. udbyder seminarer til Plejefamilierne og deres plejebørn.

Som noget nyt er jeg værtinde og wellness massør på Lundsgaard Gods Badehotel v/Kerteminde.

Kontakt mig.


Jeg uddanner mig løbende helhedsorienteret

Jeg har udviklet og uddannet mig både gennem formelle uddannelser, en række kurser og som seminarleder:

2024
Meditationskursus / Hjertets åbne rum - GOMDE
Holistisk Gusmester - Holistisk-Sundhed.dk
Medmenneskelighed i praksis - Dansk Røde Kors
Det sociale nervesystem / Den polyvagale teori - Seminarer.dk 

2023
Fodzonemassage - NYKILDE.dk
Holistisk Kostvejlederuddannelse - Energi Psykologi Danmark
Bevidstheden Springer - Tigerens Rede.dk
Healingsmassørens grunduddannelse - NYKILDE.dk

2022
Master of Heart & Mind - Mindfulnessuddannelse hos Livsbevidsthed.dk
Seminarleder på BBAUM - Metoden der beroligere nervesystemet - Seminarer.dk
Seminarleder på Naturterapi uddannelsen - Seminarer.dk

2021:
Seminarleder på METAkognitiv Terapi uddannelsen - Seminarer.dk
Seminarleder på Angst behandlet igennem den virtuelle verden - Seminarer.dk

2020:
Moderne undervisningsteknik - AROS Business Academy
Vredes-problematikker hos voksne - Seminarer.dk 
Fra Mystik til Åndsvidenskab - Martinus Center Klint

2019:
Grundkursus i Kostvejledning - Lene Hansson Academy
Selvindsigt - Ole Vadum Dahl v/ID Academy
Geriatrisk Massage for ældre - Nordlys
Et kærligt samfunds tilblivelse - Martinus Center Klint

2018:
Master uddannelsen i Familie og Parterapi inkl. IMAGO terapi - Human Education Group
SMART-Training til din hjerne - DGI
Mentaliseringsbaseret Miljøterapi - Seminarer.dk
Modig mellemledelse - Seminarer.dk

2017:
You Turn Instruktør uddannelse - DGI
Psyko motorisk kursus - Odder Højskole
Generøs Kommunikation - VÆLDS Uddannelse & Coaching

2016:
Grundkursus i massage - Nordlys
Chakrabalancering, Krop og Livsglæde - Nordlys
Basiskursus i coaching - Nordlys

2015:
Værdiskabende dialog som bankrådgiver - Nordea

2014:
Certificeret Stressvejlederuddannelse - StressAkademiet
Buddhistisk Visdom - Væksthøjskolen