STRESS SOM FØLGE AF COVID-19

Vi inviterer på lækker bison-tapas og informativt foredrag på Ditlevsdal Bisonfarm den 25/11 & 9/12.

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at tiden med Corona har været en kæmpe rutsjebanetur for os alle her på Ditlevsdal Bisonfarm. Vi har kæmpet en hård kamp for at overleve – ikke kun økonomisk – men absolut også både fysisk og psykisk. Samtidig har vi heldigvis fået en enorm opbakning og støtte udefra, som vi på ingen måde kan takke nok for.

Efter både første og anden nedlukning viste der sig meget hurtigt stor interesse for farmen igen, og vi fik rigtig mange henvendelser og gæster på Ditlevsdal, hvilket vi selvfølgelig er meget taknemmelige for.

For nogen af os har det været den absolut værste tid i vores liv, og flere medarbejdere på Ditlevsdal har været ramt af stress og endda været på kanten til et totalt kollaps flere gange. Da det hele stod på, overvejede vi ikke at spørge om hjælp, men nu kigger vi sammen med stressvejleder Anette Lindegaard tilbage på de sidste to år. Med Anettes store erfaring med stress vil hun på helt lavpraktisk vis bidrage med sin viden omkring stresshåndtering, så vi – og forhåbentlig du – kan blive bedre til at håndtere pressede og travle situationer i fremtiden. Som man siger – bedre sent end aldrig.

Hvad kan du forvente?

Det vil være to aftener, hvor Ditlevsdals ejer, Niels Henrik Ove, kigger tilbage på tiden inden, under og ‘efter’ Corona og hudløst ærligt fortæller om de følelser og udfordringer, han selv stod med.

Stressvejleder Anette Lindegaard, som har PrivatStressKlinik.dk og er seminarleder for Seminarer.dk, vil komme med redskaber og brugbare informationer i løbet af foredraget.

Inden foredraget vil vores kokke sørge for en skøn bison-tapas.

Alle har mulighed for at stille spørgsmål og ligeledes bidrage med egne erfaringer, der kan være til gavn og glæde for os alle.

Torsdag d. 25. november

kl. 18.30 – Tapas med lækre bisonspecialiteter
kl. 20.00 – Stress-foredrag med Anette Lindegaard og Niels Henrik Ove
kl. 22.00 – Afrunding

Torsdag d. 9. december

kl. 18.30 – Tapas med lækre bisonspecialiteter
kl. 20.00 – Stress-foredrag med Anette Lindegaard og Niels Henrik Ove
kl. 22.00 – Afrunding

Få en hyggelig og oplysende aften med foredrag og tapas til 195 kr. ekskl. drikkevarer.

Book plads til foredraget via kontaktformularen her!