Arrangør af Den Mentale Sundhedsdag

Hermed en kort beskrivelse af vores samarbejde i forbindelse med udvikling og afholdelse af den Mentale Sundhedsdag:

Anette har været en initiativrig sparringspartner i forbindelse med planlægning og udvikling samt afholdelse af Den mentale Sundhedsdag i Sybergland d. 10. Oktober 2022.

Anette har mange gode professionelle kontakter som hun tog fat i og som bidrog med deres aktivitet på selve dagen ligesom Anette også selv havde en aktivitet i naturen.

Anette kom altid forberedt til møderne og var god til at koordinere samt både at have øje for detaljerne og det store overblik.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Anette til at planlægge og understøtte processer – hun kan se målet for sig og arbejder for et godt resultat.

Anja Lindekilde
Leder for Team Job & Helbred & Fleksjob

Erhvervs- og Arbejdsmarkedsafdelingen

Anette har siden august 2018 været tilknyttet som freelance seminarleder for Seminarer.dk. Rollen som seminarleder er rigtig vigtig for os, fordi seminar lederen mange gange er den eneste fysiske kontakt vores kunder får med Seminarer.dk. Derfor skal den rette person i jobbet have både den fysiske fremtoning som repræsentant, samtidig med at man skal besidde en række egenskaber som fx. at være struktureret, at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer og selvfølgelig også kunne pleje en kundegruppe, som altid forventer at alt klapper til sidste detalje.

Som seminarleder har man også en række andre opgaver både administrativt, praktisk og i en koordinerende rolle. Alt i alt stiller det overraskende store krav til en person, som samtidig skal kunne stå foran alt fra 20-200 mennesker og byde velkommen og ligeledes afrunde en spændende faglig dag.

Anette har løftet denne opgave til punkt og prikke, hun er en kvinde som kan kombinere “ben i næsen” med det at være serviceminded uden at gå på kompromis nogen som helst steder.

Seminarer.dk – Adm. Direktør Nicky Strandstoft

Stensbæk Højskole


Anette har været tilknyttet Den Holistiske Højskole som behandler siden 2016. Anette var her i maj 2018 ligeledes som team- og kursusleder. Allerede sidste efterår var Anette her i forbindelse med Velvære- og behandler weekend, hvor hun både havde samtaler og gav massage. Anette er meget indfølende og bruger hendes nærvær på en meget fin måde, når hun har folk i samtale og/eller til massage.

Vi medgiver hermed de bedste anbefalinger til Anette.

På højskolens vegne
Linnea Beek Hansen

Foredrag Lev dit liv – uden stress

Anette var et varmt og levende menneske og oplægsholder, og hun formåede både at involvere os og skubbe os lidt ud af egen komfortzone. Med humor og udgangspunkt i egen historie og yderst spændende liv, tog Anette os med på en rejse, hvor vi nåede vidt omkring.
“Kan vi leve et liv uden stress?” Nej, men vi kan lære at styre det.

Tak, Anette, for en spændende og inspirerende dag.

Jørgen Berg Thyboe, Powerjobsøgerne, Nyborg

Ubetinget kærlighed til mig, os og kloden og at være tilstede i nu’et, er hvad jeg tog med mig fra mødet med Anette Lindegaard, Lev dit liv uden stress. Anette er en lille kvinde som formår at indfange sine tilhørere med herlig smittende udstråling og levende fortællinger med erfaringer fra eget liv, blandet med en holistisk livsanskuelse. Leve her og nu, ikke i fortid eller fremtid, men nu.

Lad tankerne flyve, hold fokus på det du gør lige nu og nyd det.

Tak Anette!
Claus Klüver Bergsteiger

Det er meget mere end et foredrag, det er tilførsel af livsenergi og kærlighed, – og derudover en værdifuld sum af viden.
Stemningen er kærlig helt fra begyndelsen. D.v.s. man kan være sig selv. Man kunne slappe af og vi lærte at trække vejret dybere.
I den stemning er det let at lære, og det er muligt at stille sine “forbudte” spørgsmål. Dumme? Eller frække? Eller utænkelige…?
 
Heldigvis dukkede der et menneske op, som var i stand til nærkontakt. Jeg var og er meget taknemmelig!

Tusinde tak Anette!
Inger Aagaard

Deltagere på foredraget: Stress af og sov godt

Du fortæller roligt og med et smil på læben, jeg kunne især bruge dine gode råd til søvn – hvilket jeg tænker, at andre med en snert af stress også vil være glade for. Altså konkrete råd – så man ikke skal tænke så meget. Du er god til at give eksempler – f.eks. din egen oplevelse med stress eller personen, der følte angst, da han ventede på sin bøde og konsekvenser heraf. Det er jeg stor fan af.

Men som sagt, så har det ”forstyrret” mig på den gode måde, så jeg har bestemt fået en masse med mig. Tusinde tak.

Maibritt – 44 år

En dejlig eftermiddag i Kirkehuset i Søvind. Dit foredrag var personligt og dermed også meget troværdigt. Vi kunne identificere os med og genkende emnerne fra vores eget liv. Det var godt med gode sange undervejs i foredraget og herligt at stå op og synge sammen og til hinanden.

Det var en eftermiddag, med mange smil, megen livsglæde og stof til eftertanke.

Tak for det hele Anette – Held og lykke med livet!
Inger Marie – 71 år

Stressbehandling, massage og transformerende forløb

Jeg har det idag meget bedre. Din vejledning var fantastisk, da jeg fik en behandlingsplan, som jeg fortsat arbejder med. Dog er det fortsat svært for mig at meditere, men øvelser gør mig jo til mester, som du siger.

Jeg er begyndt til psykolog, men der arbejder vi jo ikke med kroppen, som ved din vejledning, som hjalp mig meget. Du har lært mig at trække vejret, hvilket jeg bruger hver dag.

Igen mange tak for din vejledning Anette.

Mette, Offentlig ansat – 37 år

 

Anette fik styr på min utryghed, omkring min fremtid som jobsøger, for første gang i mit liv.

Hun hjalp mig med at få styr på min jobsøgning, styr på mine stress symptomer, vendt modgang og opsigelse til positiv energi.

Hun fik mig til at tro på mine kompetencer, så jeg blev bevidst om, hvilke jeg brændte mest for. Det gav mig selvtilliden tilbage og drive til at arbejde for drømmejobbet. Og jeg fik det, YES!

Anettes livsglæde og utrolige smittende gode humør gør, at jeg følte mig tryg, jeg kunne let åbne op og få snakket ud omkring de episoder, jeg ønskede der skal bearbejdes.

Anette har en inspirerende livsopfattelse, der gør at jeg varmt vil anbefale Anette.

Per, Salgsassistent – 56 år

Jeg vil sige dig tusinde TAK for de hyggeligste dage hos dig. Jeg er fyldt op med kærlighed, omsorg, følelser af forkælelse, hjertevarme og mærkede faktisk en lethed i kroppen, jeg ikke har følgt længe.

Det må have været din skønne hjerteåbnende meditation og massage, din rolige tilgang, din omsorg, dine mange gode råd og lyttende væren eller bare det hele på én gang.

Jeg følte mig meget tryg og omgivet af masser af kærlighed. Det var virkelig dejligt, selvom jeg stadig har svært ved at navigerer i min stressede krop.

Jeg glæder mig til næste gang vi ses og jeg overnatter naturligvis gerne igen. Det er vel nok praktisk.
Tak for dig og tak for jeg har mødt dig på min vej. Det er jeg virkelig taknemmelig over. TAK

Henriette – 38 år 

Efter min første samtale hos Anette blev der hurtigt skabt et fortroligt og trygt rum, hvor Anette var god til at spotte de forskellige indsatsområder.
I dag har jeg det meget bedre og har været utroligt glad for samtalerne hos Anette, som har været med til at få mig ud af hamsterhjulet.
Det har været en udviklingsproces, hvor Anette på en fin måde har guidet mig. Jeg er i dag mindre bekymret og har mere overskud til hverdagen, som gør at jeg er blevet mere effektiv og fokuseret.

Jeg giver Anette de varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at anbefale andre til Anette.

Morten, Servicechef – 48 år

Anette er super god til, at få én til at føle sig velkommen, afslappet og jeg blev klar til at åbne mig op.

Anette havde en helt klar fornemmelse for, hvordan jeg skulle gribe mine udfordringer an. Vi mediterede 15 minutter, hvilket gav mig ro til det, vi skulle  fortsætte med. Både arbejdet med min krop, mit sind og sjælen resulterede i gode løsninger, som jeg absolut vil benytte mig af.

Jeg kan kun anbefale alle, der går og tumler med store som små problemer, at tage en intro-samtale med Anette.

Torben, Kok – 52 år

Hele kroppen bliver blidt masseret, det er super dejligt og meget professionel udført. Ingen snak, stille musik og en yderst behagelig atmosfære.
Alt i alt bevirker det, at min susen og uro forsvinder.

Jeg kan derfor varmt anbefale behandlinger hos Anette.

Dorthe, Industrilaborant – 53 år

Tak for en skøn “Ud af hovedet, ned i kroppen og vær i hjertet massage”. Det du sagde fik mig til at slappe helt af. Nærmest synke ned. 
Først at tale om noget, som talte til mit inderste, dernæst ned i kroppen via massagen og afslutningsvis en helt særlig musik, som rørte mig dybt i mit hjerte. Jeg nød især din blide ansigtsmassage, at blive nusset og at du holdt om mit hoved.
Det var som en rejse, for denne massage var bedre end første gang. Denne gang kunne jeg slappe bedre af. Men begge massager var utrolig dejlige oplevelser og jeg hyggede mig i dit selskab Anette.

Af hjertet tak Anette.
Annette Kristina Nielsen, førtidspensionist – 57 år 

En super oplevelse rigere. I Anettes rolige og afslappende omgivelser følte jeg mig meget velkommen og tryg, så jeg slappede fuldstændigt af.

Min krop har reageret yderst positivt, og gør det fortsat nu i skrivende stund, 3 uger efter massagen. Min mave fungerer nu perfekt, ingen kramper i benene om natten og venstre arm har ikke en sovende følelse længere. Store og vidunderlige sidegevinster af Anettes massage.

Jeg kan med stor begejstring varmt anbefale Anette, som en seriøs og dygtig healingsmassør.

Gullan Madsen

Jeg er dig dybt taknemmelig for, at du med din tryghed, intuition, kærlighed, kompetence, og gode forklaringer gav mig både indsigt og redskaber til at integrere nødvendige forandringer i mit liv. Jeg ser frem til fortsættelsen.
 
Jeg kommer helt sikkert igen, kære Anette!
 
Inge Skausen – Norge