Ring til mig på +45 4129 1626
Mail: PrivatStressKlinik@gmail.com

NYT Foredrag:
Hovedårsagen til stress

Når I booker mit foredrag, får I mit bud på, hvad der er hovedårsagen til stress.

Hvad er det lige der gør, at sunde og raske mennekser ikke kan “tåle”, at være menneske i den moderne verden. Mennesker med stress fortæller, at de var den sidste der vidste, at de var ramt af stress. Så derfor kommer en stresssygemelding, ofte som et lyn fra en klar himmel, når nok er nok.

Kun ved hjælp af vores bevidsthed, kan vi forebygge stress og dermed reducere antallet af stressramte i fremtiden. Når jeg siger vi, så er det fordi, vi påvirker hinanden langt mere, end vi reelt er klar over.

Foredraget er interaktivt, varighed 1-2-3 timer og et endags seminar tilbydes også.

Ring til mig på +45 4129 1626
Stressvejleder Anette Lindegaard

Jeg har stor erfaring med afholdelse af seminarer for Seminarer.dk