Samarbejde

PrivatStressKlinik samarbejder i nogle sammenhænge med andre og/eller anbefaler produkter, tjenesteydelser eller brugbare hjemmesider, der kan gavne den enkelte eller virksomheden i at forbygge eller helbrede stress.

Find dit næste seminar her

Jeg er ansat som seminarleder hos Seminarer.dk og kan varmt anbefale deres seminarer. Høj etik og moral. Seriøs og levere høj kvalitet via kompetente foredragsholdere.

StressAkademiet – http://www.stressakademiet.dk

Jeg anbefaler virksomheder, som jeg er i kontakt med, at bruge StressAkademiet til kurser og events der handler om stress og trivsel.

StressAkademiet uddanner ligeledes stressvejledere og det er her jeg blev certificeret.

Kontakt Birgitte Rosenlund på telefon: 6160 2829
Mail: birgitte@stressakademiet.dk

 

Helende arkitektur og kunst på plejecentre, hospicer og hospitaler

Sonovision har siden 2011 gennemført projekter med kunst og akustik i plejemiljøer. Vi tager udgangspunkt i forskningen i helende arkitektur, der peger på, at et velovervejet valg af kunstnerisk udsmykning kombineret med et godt lydmiljø har markant gavnlig indflydelse på beboere, personale og pårørende.

Sonovision har ligeledes skærmvægge med betydelig støjdæmpende effekt, de skruer ned for lyden, op for roen og de fremmer følelsen af privathed på arbejdespladsen – Dem kan jeg varmt anbefale.

Kontakt Sonovision ApS på 7025 5552 eller info@sonovision.dk

 

 

Alle der kommer til en behandling hos mig, modtager kvit og frit 10 dages gratis træning, helt uden binding og gebyrer.

Du skal have en lille flyer med, pt. gælder aftalen Munkebo, Nyborg, Ringe og Faaborg.

I LOOP Fitness er din træning enkel og overskuelig, stemningen afslappet og spejlene gemt langt væk. LOOP er træning for helt almindelige mennesker, og træningen foregår i et fastlagt program, som er nemt at gå til uanset, om man er tidligere har trænet i fitness center eller ej.

Træningsprogrammet består af 16 maskiner, som er opstillet i en cirkel. Start din træning ved at hoppe op på en tilfældig maskine i cirklen og følg derefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder et ding som signal til, at alle skifter til næste maskine. Efter to runder i cirklen er du trænet effektivt igennem, og det har kun taget 24 minutter.

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Bastian Overgaard – www. mindresnak.nu  

Jeg anbefaler Bastians mødemetode, som indeholder tænkepauser og lige lang taletid til alle!  Ligeledes er jeg tilhænger af hans påfund med ordet Ordnani, som betyder, at nogle taler uden at forholde sig til andre i en samtale. Deltag i hans foredrag og workshops – Det kan anbefales.

Den Holistiske Højskole i Stensbæk ved Gram – www.holistisk-hojskole.dk

Book højskoleophold Fornyet Livskraft 1 + 2 via PrivatStressKlinik.dk. Der kan være restpladser, til en billigere pris, som tilbydes mine klienter.

 

Sind, krop, sjæl – Find din E-bog her på SAXO og spar rigtig mange penge.

Vi lever i en tid hvor der er stort fokus på menneskets krop og sind: Der er mange måder at opnå velvære på, og mange af de måder bliver man præsenteret for i vores kategori med bøger om Krop, sind & sjæl. E-bøget er meget billige.

Pt. arbejdes der på en udvidet aftale – Glæd jer!

 

Dronning Dorotheas Badstue indbyder dig til en spansk fest på terrassen med wellness på den spanske måde med hygge, fakler, forkælelse og fri adgang til Badstuens faciliteter.

Nyd dampbadet, saunaer, relaxbassin, saltbassin, duftbassin og det fantastiske udendørs spabad på taget med udsigt over Slotssøen og Koldinghus


Kosttilskud: Mega B – Stress eller Spektro fra SOLARAY giver energi og vedligeholder hud og hår.

Anbefales og kan købes hos Helsekosten i Middelfart til en fast lav pris. Når du er stressramt, er det en rigtig god idé, at tage et velovervejet kosttilskud, som dette.

 

Dans under sydens sol, få sved på panden og oplev masser af livsglæde. Alle kan være med – begyndere som øvede – mænd som kvinder! www.swingtime.dk/la-santa

Har du lyst til en uge i sydens sol med dans og/ eller aerobic som det primære indhold, så tilmeld dig en af Swingtimes eventuger på Club La Santa. Det er en helt unik oplevelse at være med, når der danses under sydens sol – ført an af Elisabeths utrolige energi og livsglæde og et super team af instruktører fra hele verden.

 

ID Academy er et af Nordens største uddannelsescentre indenfor psykoterapi, coaching, meditation og mindfulness. Enhver uddannelse ved ID Academy er en rejse i personlig udvikling med fokus på krop, sind og sjæl.

Foredrag, udsendelser og meditationer med spirituelle lærer Ole Vadum Dahl. Søg på YouTube, der ligger rigtig mange, af Ole Vadum Dahl´s foredrag tilgængelige for alle.

 

 

MusiCure – Evidensbaseret musik og film & Sansestimulation til sundhed

Her præsenteres MusiCure musikken, MusiCure Puden and MusiCure filmene ‘Bring naturen ind’ på vores nye Streaming platform, som er blevet testet på OUH Svendborg sygehus igennem et halvt år, med meget positive resultater.
Patienter tager godt imod musik og naturfilm

Alle MusiCure CD albums og produkter kan besilles her, og man kan betale med både EAN nummer og kreditkort. MusiCure Albums forhandles også eksklusivt af apotekerne i Danmark og er på positivlisten over produkter, som må forhandles på apotekerne efter den nye apotekerlov.

 

Martinus Center Klint er et stort, moderne ferie- og kursuscenter med undervisning i Martinus Kosmologi. Du kan deltage i kurser, høre foredrag og via selvstudier studere Martinus’ verdensbillede.

Samtidig er stedet et kulturcenter og en fredelig oase for åndeligt søgende, hvor du kan blive inspireret af en lys og positiv stemning – præget af, at alle gerne vil bidrage til udviklingen af en ny human verdenskultur – i Martinus’ ånd.

 

Thomas Breinholt

Tidligere udviklingschef for TV2 og idé-mand bag flere succes-rige og prisvindende TV-formater, bl.a.  Åndernes Magt, Verdensklasse på 100 dage og den nye serie Sjæl og Videnskab på DR2.

Drevet af en ubændig nysgerrighed har han rejst i de mest utilgængelige afkroge af kloden og er medlem af Eventyrernes Klub. Men han har også udforsket den indre verden – senest i Dokumentarserien Sjæl & Videnskab på DR2, der undersøger om der er videnskabelige beviser for, at vi har en sjæl.

Søg på YouTube, der findes alle afsnit af Sjæl & Videnskab – Rigtig god fornøjelse.

Top