Anbefalinger

Jeg samarbejder i nogle sammenhænge med andre og/eller anbefaler produkter, tjenesteydelser eller brugbare hjemmesider,
der kan gavne den enkelte eller virksomheden i at forebygge eller helbrede stress.

Mentor hos Talentspejderne

Jeg er tilknyttet Talentspejderne som mentor og foredragsholder ved særlige lejligheder. Arbejdet hos Talentspejderne er frivilligt og jeg kan varmt anbefale at arbejde som mentor, som hjælper unge i folkeskolen, med at blive studieklare.

Talentspejderne.dk

 

 

 

 

 

 

Seminarleder for Seminarer.dk

Jeg er ansat som seminarleder hos Seminarer.dk og kan varmt anbefale deres seminarer. Høj etik og moral.
Seminarer.dk leverer høj kvalitet via kompetente foredragsholdere.

 

 

 

 

 

Den Holistiske Højskole i Stensbæk ved Gram – www.holistisk-hojskole.dk

Book højskoleophold Fornyet Livskraft 1 + 2 via mig. Der kan være restpladser, til en billigere pris, som tilbydes mine klienter.

www.holistisk-hojskole.dk

 

 

 

Dans under sydens sol, få sved på panden og oplev masser af livsglæde.
Alle kan være med – begyndere som øvede – mænd som kvinder! 

www.swingtime.dk/la-santa

Det er en helt unik oplevelse at være med, når der danses under sydens sol – ført an af Elisabeth Dalsgaards utrolige energi og livsglæde og et super team af instruktører fra hele verden.

Har du lyst til en uge i sydens sol med dans og/eller aerobic som det primære indhold, så tilmeld dig en af Swingtimes eventuger på Club La Santa.

 

 

 

ID Academy er et af Nordens største uddannelsescentre indenfor psykoterapi, coaching, meditation og mindfulness. Enhver uddannelse ved ID Academy er en rejse i personlig udvikling med fokus på krop, sind og sjæl.

Foredrag, udsendelser og meditationer med spirituel lærer Ole Vadum Dahl.
Søg på YouTube, der ligger rigtig mange, af Ole Vadum Dahl´s foredrag tilgængelige for alle.

 

 

 

 

MusiCure – Evidensbaseret musik og film & Sansestimulation til sundhed

Her præsenteres MusiCure musikken, MusiCure Puden and MusiCure filmene “Bring naturen ind” på vores nye Streaming platform, som er blevet testet på OUH Svendborg sygehus igennem et halvt år, med meget positive resultater.
Patienter tager godt imod musik og naturfilm

Alle MusiCure CD albums og produkter kan bestilles her, og man kan betale med både EAN nummer og kreditkort. MusiCure Albums forhandles også eksklusivt af apotekerne i Danmark og er på positivlisten over produkter, som må forhandles på apotekerne efter den nye apotekerlov.

 

 

Martinus

Martinus Center Klint er et stort, moderne ferie- og kursuscenter med undervisning i Martinus Kosmologi. Du kan deltage i kurser, høre foredrag og via selvstudier studere Martinus’ verdensbillede.

Samtidig er stedet et kulturcenter og en fredelig oase for åndeligt søgende. Her kan du blive inspireret af en lys og positiv stemning – præget af, at alle gerne vil bidrage til udviklingen af en ny human verdenskultur – i Martinus’ ånd.

 

 

 

 

Thomas Breinholt

Tidligere udviklingschef for TV2 og idé-mand bag flere succesrige og prisvindende TV-formater, bl.a.  “Åndernes Magt”, “Verdensklasse på 100 dage” og den nye serie “Sjæl og Videnskab” på DR2.

Drevet af en ubændig nysgerrighed har han rejst i de mest utilgængelige afkroge af kloden og er medlem af Eventyrernes Klub. Men han har også udforsket den indre verden – senest i Dokumentarserien “Sjæl & Videnskab” på DR2,
der undersøger om der er videnskabelige beviser for, at vi har en sjæl.

Se afsnittene på YouTube – Rigtig god fornøjelse.

Top