Parterapi

Hvad hjælper jeg jer med

Udgangspunktet er at skabe ro, tillid og harmoni i jeres parforhold, således at I begynder at kunne elske hinanden igen.

Jeg hjælper jer til at spotte de vigtigste indsatsområder, tage nogle bevidste valg og integrere dem i jeres liv.
Dertil anvender jeg en unik helhedsorienteret metode. Metoden fjerner alt unødvendig “støj” og får jer til at lytte helhjertet til det livet byder jer.

Metoden er unik

Helhedsorienteret betyder, at jeg tager udgangspunkt i jer, som individuelle mennesker, med hver jeres drømme, følelser, meninger, tanker og jeres unikke sjæle. Efter nogle få behandlinger hos mig, vil I lære at leve sammen, i et bevidst parforhold med fokus betingningsløs kærlighed.

Rejsen for jer, bliver en personlig og en fælles udviklingsproces. Det gennemgående tema er, at lære jer at lytte til jeres respektive hjerter og derudfra opbygge en fælles livsenergi. Der trænes i bevidst kærligt nærvær i mødet med jeres kroppe, jeres sindelag, for at finde ind til begges sjælfred.

I mødes så dybt, så højt og så inderligt, som I overhovedet kan.

Motoderne bygger på følgende erkendelser

Det at mødes dybt:

Det vil sige, jeg elsker dig uanset hvad du gør, siger og mener. Måske er jeg uenig, måske har jeg brug for du siger og gør noget andet. Jeg vælger dog at føle kærlighed, jeg informere dig om min mening og fortæller dig hvad jeg har brug for.

Det at mødes højt:

Følelser og tanker er energi og vibration. Det sagte ord, at kommunikere følelser og tanker uanset om det er negativ eller positivt, er derfor brændstof for varigheden af jeres forhold og derfor er generøs kommunikation en vigtig egenskab at kunne. Så meget som muligt, skal derfor siges og så lidt så muligt være usagt.

Det at mødes inderligt:

At vedstå sig egne følelser, erkende at man er sin egen lykkesmed og at man er villig til dele det af livet, der giver mening for begge parter. At mødes inderligt, handler om opmærksomhed, nærvær og berøring. Kærlighed er, at være villig til at lytte og give det den anden part har brug for. Jo mere næstekærlighed der er i jeres parforhold, jo mere ligeværdighed, vil der være tilstede imellem jer.

En typisk behandling på 3 timer kan bestå af følgende:

  • En indledende samtale ca. 1 time
  • En fælles meditation på ca 15-20 minutters varighed
  • Klarsyn af mulige tiltag, hvor vi tager hjertet og kærligheden med på råd
  • Tro, håb og kærlighed som et fælles projekt til integrering af de valgte tiltag
  • Opbygning af jeres fælles livsenergi

Mulighederne er mange og tilpasset jer!

Pris for en komplet behandling med min metode er 1.500 kr. og tager ca. 3 timer inkl. let sund forplejning.

 

Top