Min baggrund:

Da jeg af natur er meget følsom, samvittighedsfuld og passioneret omkring alt hvad jeg laver, har jeg haft stress inde på livet 3 gange. Dette skabte min interesse for at helbrede mig selv og andre. Jeg har derfor taget mange kurser, læst mange bøger og prøvet meget forskelligt. Det var som om jeg ledte efter noget i mit liv, noget som manglede.

I julen 2016 fik jeg min behandlingsmetode i en åbenbaring, da min kære mor lå for døden.  Det var dog først i 2020, jeg fandt min vision “Mennesker med overskud, har overskud til andre“.  Det stod nu lysende klart for mig, hvad jeg havde ledt efter og hvad der manglede i mit liv.

Det jeg har ledt efter og det jeg manglede var mig selv – Mit JEG kalder jeg for min bevidsthed, altså den evne jeg har, hvor jeg kan observere, reflektere og transformere mine følelser, tanker, ord og det jeg gør.

Jeg har nu fundet DEN JEG ER  – Vil du finde den du er, så er du velkommen til at kontakte mig. Min rejse har været lang og jeg har deltaget i diverse uddannelser, kurser og seminarer – Se mere her BAGGRUND

2014:
Certificeret StressvejlederuddannelseStressAkademiet

2015:
Værdiskabende dialog som bankrådgiver – Nordea

2016:
Grundkursus i massage – Nordlys
Chakrabalancering, Krop og Livsglæde – Nordlys
Basiskursus i coaching – Nordlys

2017:
You Turn Instruktør uddannelse – DGI

2018:
Master uddannelsen i Familie og Parterapi inkl. IMAGO terapi – Human Education Group

2019:
Grundkursus i Kostvejledning – Lene Hansson Academy

2020:
Moderne undervisningsteknik – AROS Business Academy

Øvrige uddannelser før 2014 – Økonomi er en alvorlig stressfaktor hos mange.
Markedsøkonom, ForsikringsAkademiet og Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning.