Hvad hjælper jeg dig med

Udgangspunktet er at skabe ro i kroppen, ro i sindet og ro i sjælen, således du begynder at kunne mærke dig selv igen.

Jeg hjælper dig til at spotte de vigtigste indsatsområder, tage nogle bevidste valg og integrere dem i dit liv. Dertil anvender jeg en unik helhedsorienteret metode, som vækker din livsenergi til at foretage forandringer i dit liv. Man kan sige, at der bliver en overordnet sammenhæng i det du føler, mener, tænker, siger og gør.

Metoden udvider din bevidsthed, bygger dig op indefra, lærer dig at leve livet fuldt ud og giver dig fornyet livskraft ved hjælp af at se meningen med lidelsen. Du kan se på stress som en ven, der forsøger at fortælle dig noget. Hvad det er, er individuelt.

Metoden er helhedsorienteret

Helhedsorienteret betyder, at jeg tager udgangspunkt i dig, som et helt menneske. Du har mange følelser, mange meninger, tanker og en unik sjæl, som er den, du virkelig er. Hvis du oplever stress, har din krop længe reageret voldsomt, fordi den måde du lever og oplever verden på via alle dine sanser, sætter gang i nogle usunde følelser, meninger og tanker.

Der er sunde følelser som kærlighed, tillid til livet, indre fred, hengivenhed, glæde og følelsen af succes osv. Alle disse sunde følelser lukker langsomt ned, og bekymrende tanker tager over lidt efter lidt. Det skal der hurtigst muligt sættes en stopper for, og det er det, jeg hjælper dig med.

Hvad sker der med dig ?

Hvis vi presser en appelsin, hvad kommer der så ud ?

Svar: Appelsinsaft

Hvis vi presser DIG, hvad kommer der så ud ?

Svar:  Er du bekymret, tager den ene dag bare den anden, føler du din hjerne koger, sover du dårligt, har du myldertanker, kuldegysninger, måske har du tics, en klump i halsen, sovende arme eller ben, græder du ofte, er du ofte irriteret, har du indre uro, sveder du mere end du plejer, banker hjertet hurtigere og måske uregelmæssigt, døjer du med hovedpine/migræne, udslæt på fx. halsen, har du ondt i maven, er du trist og modløs, har du mindre lyst til alt det sjove, manglende overblik, rastløshed og måske hukommelsessvigt osv….

Øget brug af stimulanser, lykkepiller, sovepiller og alle mulige former for afhængighed fraråder jeg absolut. Årsagen er, at det gør, at du ikke kan mærke dig selv og således vil stress udvikle sig til sygdomme.

Disse er dine stress-symptomer, og de kan sammenlignes med advarselslamper i din bil
Lyser dine advarselslamper i din bil, er jeg sikker på, at du stopper op og tager på værksted, hvis du har brug for hjælp – Faktisk så gør du det, uden at tænke dig om. Du ved det instinktivt og handler omgående.

Mit råd er derfor, at du skal stoppe op i tide og bede om hjælp, sådan som du ville gøre, hvis dine advarselslamper i din bil begyndte at blinke.

Min metode bygger på den nyeste viden  

– Bevidsthed er det eneste, der kan helbrede alt – Fordi det er ikke hvordan vi har det, der er vigtigt, men hvordan vi tager det.
– Kroppens selvhelbredende kraft starter først, når du er sluppet af med din stress.
– Lykken, glæden og livskraften er en følelse der kommer indefra, og som først blomstrer, når du er stressfri.
– Følelser og tanker er ca. 5 % bevidste og 95% sker ubevidst.
– Har du følelsen af, at hjernen koger, ja, så har du ret, for hjernen kører i hjernebølger.
– Øvelse i meditation er yderst effektivt til forbyggelse og helbredelse af stress.
– Det, du fokuserer på, vokser, især bekymringer. De avler endnu flere bekymringer.
– Det, du oplever i den ydre verden, er en konsekvens af din indre verden.
– Hovedet bekymrer sig, og hjertet føler kærlighed, men disse kan ikke fungere samtidigt.
– Din krop er dit helt eget barometer for, om du har det godt.
– Massage reducerer kroppens stress-symptomer med over 50%.
– Dybe og langsomme åndedrætsøvelser er den hurtigste metode til at frigøre sig fra en akut stressreaktion.
– Kvaliteten af din søvn er en indikator for din sjæls tilstand.
– Det, der ikke bliver bragt frem i din bevidsthed, forbliver din skæbne.
– Afhængighed/misbrug er oftest noget vi gør, fordi vi vil undgå at mærke os selv.

 

Top