Seminarleder for Seminarer.dk

Jeg er freelance seminarleder og har været med på rigtig mange fantastiske seminarer. Seminarer.dk har åbne seminarer, kurser, uddannelser, konsulentydelser og udbyder ligeledes kurser via Børnekataloget for Socialstyrelsen. De står for høj faglighed, ekspertise og er absolut seriøse på alle måder. De har nogle medarbejdere der elsker det de laver.

Leverencer fra Aarstiderne.dk

At spise sundt når vi har travlt, er yderst vigtigt og vi kan derfor vælge at få mad og frugt, bragt lige til vores dør. Derved sparer vi kræfter, på noget som er så vigtigt, som vores egen og familiens sundhed.

Aarstiderne står for noget helt unikt, jeg benytter mig altid af deres sunde måltidskasser, i perioder med travlhed.

Bastian Overgaard Mindre Snak.nu

Tænk over dine møder. Giver de dig energi, overskud og optimal værdi? Eller drukner fokus, fremdrift og fællesskab i uendelige talestrømme?

Bastian Overgaard har udviklet en unik mødeform, som hæver den kollektive intelligens og kvaliteten af jeres kommunikation. Læs mere og forstå hvorfor flere C25-virksomheder og offentlige organisationer benytter sig af stilhed som arbejdsredskab.

MusiCure in Healthcare
– Musik as Medicine

Jeg kan varmt anbefale den originale specielt komponerede MusiCure musik og filmproduktionerne der alle er skabt specielt til sundhedssektoren af komponisten Niels Eje og producer Inge Mulvad Eje. Mere end 20 års kreativ udvikling på basis af videnskabelig forskning danner grundlaget for skabelsen af MusiCure – forskning som i dag findes publiceret i internationale medicinske tidsskrifter.

Club La Santa

Club La Santa er et sandt paradis for dig, der elsker sportsferie og det at være aktiv sammen med andre. Du får en overdådig buffét af sport og motion, wellness og sociale aktiviteter, i et behageligt varmt klima hele året rundt.

Oplev den fantastiske stemning, der inspirerer unge som ældre til at dyrke det aktive og sunde liv. En stemning, der bringer det bedste frem i dig, opløfter dig og gør dig glad.

Jeg tager gerne til Club La Santa for at danse med Swingtime og jeg nyder det rigtig meget.

NORDLYS

Hele mennesket er i fokus. Vores kurser og uddannelser spænder bredt over coaching, massage, kropsbehandling, terapi, pædagogisk udvikling, meditation og bevidsthedstræning.

Jeg kan takke NORDLYS, for meget af min uddannelse.

Dronning Dorotheas Badstue i Kolding

I Dronning Dorotheas Badstue står vi klar til at give dig den skønneste wellnessoplevelse. Læn dig blot tilbage og lad dig forkæle i vores historisk indrettede omgivelser. Badstuen kan byde på en lang række faciliteter som sauna, relaxbassin, dampbad, udendørs spa m.m samt et stort udvalg af behandlinger – Éntre til Badstuen alle dage er kr. 295,-.

Denne badstue er mit favorit sted, men i Danmark, har vi mange andre gode wellness oaser.