Saunalauget i Bregnør Fiskeleje

Nogle kalder vinterbadning for chokterapi, det vil sige en form for terapi, der stimulerer og producere reelle forandringer. Så vidt vi ved, så var det de gamle grækere, der først eksperimenterede med chokterapi. Grundtanken i terapien er, at stærke følelsesmæssige oplevelser er i stand til at slette tidligere oplevelser, der er lagret i ens ubevidste.

Hvis du som jeg og rigtig mange af mine klienter mærker effekten ved vinterbadning, så fortsætter du med at vinterbade, resten af dit liv. Du lære at trække vejret, du slapper af, du kommer helt sikkert ud af hovedet og ned i kroppen, for alt andet virker ikke.  Disse egenskaber skal du alligevel gøre brug af, såfremt du vil være stressfri resten af dit liv.

Sauna, vinterbadning og massage er en rigtig god kombination, der styrker immunforsvaret og reducere stress i krop, sind og sjæl.

Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet i Kerteminde er virkelig et besøg værd. Naturen i og omkring Kerteminde er vidunderligt smuk.  I deres udstillinger, aktiviteter og events spiller naturen ofte en central rolle. Malerparret Johannes og Alhed Larsen skabte ikke alene en malerisk ramme om deres liv, men tillige et gæstfrit mødested, der satte sit præg på dansk kunst og kultur igennem årtier. Besøg et levende kunstnerhjem fra begyndelsen af forrige århundrede.

Kunstterapi kan i min verden både være at nyde kunst og at skabe kunst. Når vi beskæftiger os med kunst, kommer vi helt naturligt fra hovedet, ned i kroppen, for at være i vores hjerte. Museets gæstfrihed gør, at jeg må tage en gratis gæst med. Så fortæl mig, om du vil med en tur ned i hjertet, om du vil nyde eller skabe.

Kom lad os besøge Johannes Larsen Museet.

Klinik Fjorden på Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord er et skønt hotel, med en dejlig beliggenhed, lige ned til vandet. Hotellet tilbyder en helt ny SPA og Wellness afdeling. Hotellet har egen klinik – Klinik Fjorden hvor der er rigtig mange, der ønsker at kombinerer deres besøg, med en skøn massage eller parmassage.

Jeg er tilkalde massør for Klinik Fjorden.

Seminarleder for Seminarer.dk

Jeg er freelance seminarleder og er med på rigtig mange fantastiske seminarer. Seminarer.dk har åbne seminarer, kurser, uddannelser, konsulentydelser og udbyder ligeledes kurser via Børnekataloget for Socialstyrelsen. De står for høj faglighed, ekspertise og er absolut seriøse på alle måder. De har nogle medarbejdere der elsker det de laver.

Ønsker du/I et seminar, kursus eller uddannelsesforløb fysisk eller online, så vil jeg mægtig gerne assistere jer. Lad os tage en snak om, hvad du ønsker at få ud af det, så vender jeg hurtigst muligt tilbage med et forslag fra Seminarer.dk.

Lad mig vide, hvad du har brug for.

Leverencer fra Aarstiderne.dk

At spise sundt når vi har travlt, er yderst vigtigt og vi kan derfor vælge at få mad og frugt, bragt lige til vores dør. Derved sparer vi kræfter, på noget som er så vigtigt, som vores egen og familiens sundhed.

Aarstiderne står for noget helt unikt, jeg benytter mig altid af deres sunde måltidskasser, i perioder med travlhed.

Bastian Overgaard Mindre Snak.nu

Tænk over dine møder. Giver de dig energi, overskud og optimal værdi? Eller drukner fokus, fremdrift og fællesskab i uendelige talestrømme?

Bastian Overgaard har udviklet en unik mødeform, som hæver den kollektive intelligens og kvaliteten af jeres kommunikation. Læs mere og forstå hvorfor flere C25-virksomheder og offentlige organisationer benytter sig af stilhed som arbejdsredskab.

MusiCure in Healthcare
– Musik as Medicine

Jeg kan varmt anbefale den originale specielt komponerede MusiCure musik og filmproduktionerne der alle er skabt specielt til sundhedssektoren af komponisten Niels Eje og producer Inge Mulvad Eje. Mere end 20 års kreativ udvikling på basis af videnskabelig forskning danner grundlaget for skabelsen af MusiCure – forskning som i dag findes publiceret i internationale medicinske tidsskrifter.

Club La Santa

Club La Santa er et sandt paradis for dig, der elsker sportsferie og det at være aktiv sammen med andre. Du får en overdådig buffét af sport og motion, wellness og sociale aktiviteter, i et behageligt varmt klima hele året rundt.

Oplev den fantastiske stemning, der inspirerer unge, som ældre til at dyrke det aktive og sunde liv. En stemning, der bringer det bedste frem i dig, opløfter dig og gør dig glad.

Jeg tager gerne til Club La Santa for at danse med Swingtime og jeg nyder det rigtig meget.

NORDLYS

Hele mennesket er i fokus. Vores kurser og uddannelser spænder bredt over coaching, massage, kropsbehandling, terapi, pædagogisk udvikling, meditation og bevidsthedstræning.

Jeg kan takke NORDLYS, for meget af min uddannelse.

Dronning Dorotheas Badstue i Kolding

I Dronning Dorotheas Badstue står de klar til at give dig den skønneste wellnessoplevelse. Læn dig blot tilbage og lad dig forkæle i deres historisk indrettede omgivelser. Badstuen kan byde på en lang række faciliteter som sauna, relaxbassin, dampbad, udendørs spa m.m samt et stort udvalg af behandlinger – Éntre til Badstuen alle dage er kr. 295,-.

Denne badstue er mit favorit sted, men i Danmark, har vi mange andre gode wellness oaser.

Ditlevsdal Bison Farm

Samarbejdet er etableret, men er under udarbejdelse.

Glæd jer.