Anbefalinger i 2018:

Januar 2018
Morten, Servicechef – 48 år

Jeg blev tilfældigt kontaktet af Anette, som gerne ville komme og fortælle om trivsel og arbejdsglæde i vores virksomhed. Under samtalen kunne jeg mærke, at der blev prikket til min egen situation. Jeg havde i længere tid følt, at alt for mange ting blev læsset af på mig uden at jeg havde de rette kompetencer eller ressourcer for at kunne løse opgaverne.

De uløste opgaver var med til at give mig dårlig samvittighed og samtidig søgte jeg forgæves anerkendelse og ros for min arbejdsindsats. Privat var der udfordringer i forhold til en datter der flyttede hjemmefra.

Efter min første samtale hos Anette blev der hurtigt skabt et fortroligt og trygt rum, hvor Anette var god til at spotte de forskellige indsatsområder. I dag har jeg det meget bedre og har været utroligt glad for samtalerne hos Anette, som har været med til at få mig ud af hamsterhjulet. Det har været en udviklingsproces, hvor Anette på en fin måde har guidet mig. Jeg er i dag mindre bekymret og har mere overskud til hverdagen, som gør at jeg er blevet mere effektiv og fokuseret.

Jeg giver Anette de varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at anbefale andre til Anette.

 

Februar 2018
Torsdagsklubben Søvind. Inger Marie – 71 år

En dejlig eftermiddag i Kirkehuset i Søvind. Dit foredrag var personligt og dermed også meget troværdigt. Vi kunne identificere os med og genkende emnerne fra vores eget liv. Noget af det jeg personligt tog med mig hjem var:
Husk at trække vejret, dybt ned i maven, øv mig i det dagligt.
Luk øjnene i en stund, mærk efter hvordan jeg har det, med mine omgivelser.
Tænk over hvad jeg kan gøre, for at fremme det positive i mit liv.
Vi skal huske at vi er ansvarlige, for vores eget liv.
Vi skal huske, at hvis vi dyrker det positive og behandler hinanden positivt, med åbenhed og respekt, så blomstrer verden.
Livet er fuld af følelser, følelser skaber tanker, tanker får os til at handle.
Og vi må øve os i, at gå efter det, der løfter os, giver energi og glæde – Handle ud fra det, så det smitter af på vores omgivelser.

Det var godt med gode sange undervejs i foredraget og herligt at stå op og synge sammen og til hinanden. Også fint med de små indslag med lukkede øjne, krammerunden og den med sedlerne hvor vi kunne skrive et spørsmål/tanke/emne ned til dig.

Så var det en eftermiddag, med mange smil, megen livsglæde og stof til eftertanke.

Tak for det hele Anette – Held og lykke med livet!

 

Marts 2018
Torben, Kok – 52 år

Her er mine oplevelser ved intro-samtalen hos Anette den 5. marts 2018. De første 20 minutter gik med løs snak, hvor der blev skabt tillid og en god energi. Anette er super god til, at få én til at føle sig velkommen, afslappet og jeg blev klar til at åbne mig op.

Anette fortalte på en let forståelig, medlevende og spændende måde om sine arbejdsmetoder. Det holistiske livssyn, hvor krop, sind, sjæl påvirker hinanden.

Herefter talte vi om hvilke emner jeg ønskede, at vi skulle arbejde med. Anette havde en helt klar fornemmelse for, hvordan jeg skulle gribe mine udfordringer an. Vi mediterede 15 minutter, hvilket gav mig ro til det, vi skulle fortsætte med. Både arbejdet med min krop, mit sind og sjælen resulterede i gode løsninger, som jeg absolut vil benytte mig af .

Samtalen, meditationen og noge gode yogaøvelser var alle afslappende, tillidsvækkende og med stor arrangement fra Anettes side. Jeg ser meget frem til min 2. samtale, om en lille måneds tid, når jeg har fået arbejdet med de metoder, vi fandt frem til.

Jeg sluttede af med en times utrolig nærværende, varm, sanselig og professionel massage. Hvor der var tænkt på alt. Dufte, varm olie og klang i en dejlig rolig atmosfære.

Jeg kan kun anbefale alle, der går og tumler med store som små problemer, at tage en intro-samtale med Anette.

Mange positive hilsner
Torben

April 2018
Dorthe, Industrilaborant – 53 år

Jeg har fået massage en del gange hos Anette, i forbindelse med at mit stress, der dukker op af og til. På et tidspunkt var jeg meget påvirket af stressen, der var hele tiden en uro og susen i min krop, som var meget ubehageligt.

Hele kroppen bliver blidt massageret, det er super dejlige og meget professionel udført. Ingen snak, stille musik og en yderst behagelig atmosfære. Alt i alt bevirker det, at min susen og uro forsvinder.

Jeg kan derfor varmt anbefale behandlinger hos Anette.

 

Maj 2018
Den Holistiske Højskole, Stensbæk

Anette er tilknyttet Den Holistiske Højskole som behandler. Anette var her i maj 2018 ligeledes som team- og kursusleder. Allerede sidste efterår var Anette her i forbindelse med Velvære- og behandlerweekend, hvor hun både havde samtaler og gav massage. Anette er meget indfølende og bruger hendes nærvær på en meget fin måde, når hun har folk i samtale og/eller til massage.

Anette kommer også og giver massage på Fornyet Livskraft i august; og det glæder vi os rigtig meget til.

Vi medgiver hermed de bedste anbefalinger til Anette.

På højskolens vegne
Linnea Beek Hansen

Juni 2018
Gullan Madsen

En super oplevelse rigere. Jeg følte mig træt og anspændt, tænkte at engang massage måske kunne hjælpe, men fik meget mere end det. I Anettes rolige og afslappende omgivelser følte jeg mig meget velkommen og tryg, så jeg slappede fuldstændigt af. Massagen hjalp på mine spændinger og bagefter blev jeg tørstig, træt og søvnig.

Min krop har reagerede yders positivt, og gør det fortsat nu i skrivende stund, 3 uger efter massagen. Min mave fungere nu perfekt, ingen kramper i benene om natten og venstre arm har ikke en sovende følelse længere. Store og vidunderlige sidegevinster af Anettes massage. Jeg kan med stor begejstring varmt anbefale Anette, som en seriøs og dygtig healings massør.

Juli & August 2018 – NYT LIV
Flytning af bopæl og job som freelance seminarleder

Fokus på kærlighed og flytning fra Middelfart til Munkebo. Derefter opstart som freelance seminarleder hos Seminarer.dk.

Derudover har jeg nogle få ledere og mellemledere i et længerevarende behandlingsforløb.

 

Januar 2019
Seminarer.dk – Adm. Direktør Nicky Strandstoft

Anette har siden august 2018 været tilknyttet som freelance seminarleder for Seminarer.dk. Rollen som seminarleder er rigtig vigtig for os, fordi seminarlederen mange gange er den eneste fysiske kontakt vores kunder får med Seminarer.dk. Derfor skal den rette person i jobbet have både den fysiske fremtoning som repræsentant, samtidig med at man skal besidde en række egenskaber som fx. at være struktureret, at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer og selfølgelig også kunne pleje en kundegruppe, som altid forventer at alt klapper til sidste detalje.

Som seminarleder har man også en række andre opgaver både administrativt, praktisk og i en koordinerende rolle. Alt i alt stiller det overraskende store krav til en person, som samtidig skal kunne stå foran alt fra 20-200 mennsker og byde velkommen og ligeledes afrunde en spændende faglig dag.

Anette har løftet denne opgave til punkt og prikke, hun er en kvinde som kan kombinere “ben i næsen” med det at være serviceminded uden at gå på kompromis nogle som helst steder.

August 2019
Stress af og Sov godt – Foredrag hos Talentspejderne hvor jeg nu er mentor:

Hej Anette

Jeg lovede dig noget feedback ang. dit oplæg den anden dag 😊 Først og fremmest så vil jeg gerne sige tak, fordi du ville komme og fortælle mere om dit spændende arbejde. Jeg har fået noget med mig hjem, da det har rumsteret i min hjerne siden den anden aften – hvilket jo altid er godt, at man bliver ”forstyrret”.

Det som jeg synes, du gør godt, er:

  • Du fortæller roligt og med et smil på læben
  • Jeg kunne især bruge dine gode råd til søvn – hvilket jeg tænker, at andre med en snert af stress også vil være glade for. Altså konkrete råd – så man ikke skal tænke så meget.
  • Du er god til at give eksempler – f.eks. din egen oplevelse med stress eller personen, der følte angst, da han ventede på sin bøde og konsekvenser heraf. Det er jeg stor fan af.

Men som sagt, så har det ”forstyrret” mig på den gode måde, så jeg har bestemt fået en masse med mig. Tusinde tak.

Maibritt Henning Bajric
Sekretariat konsulent

September 2019
Inge Skausen – Norge

Jeg er dig dypt taknemmelig for, at du med din tryghed, intuition, kærlighed, kompetance, og gode forklaringer gav mig både indsigt og redskaper til at integrere nødvendige forandringer i mit liv.
Jeg ser frem til fortsættelsen.
Jeg kommer helt sikkert igen, kære Anette!

Oktober 2019
Inger Aagaard var med til mit foredrag: Lev dit liv – uden stress

Hej Anette
Tak igen for dit foredrag!

Det er meget mere end et foredrag, det er tilførsel af livsenergi og kærlighed, – og derudover en værdifuld sum af viden.
Stemningen er kærlig helt fra begyndelsen. D.v.s. man kan være sig  selv. Man kan slappe af. og trækker derfor allerede vejret dybere.
I den stemning er det let at lære, og det er muligt at stille sine “forbudte” spørgsmål. Dumme? Eller frække? Eller utænkelige…?
Det mest presserende spørgsmål for mig var det med den frie vilje. Da jeg læste begrebet på din slide, var jeg lodret uenig i, at mennesker har en fri vilje. Min vilje slap op, da jeg alt for længe havde levet op til forældres og læreres og hamsterhjulets krav. Jeg troede, at min vilje til at præstere forsvandt, fordi jeg ikke kunne fungere effektivt mere. Vrøvl! Den vilje var ikke min. Den var imod naturen. Den var andres forventninger. Den var programmeret ind i min bevidsthed og alt andet end fri!
Et andet vigtigt punkt for mig er modellen med den instruktive beskrivelse af “purpose”.
Jeg husker på, hvad det egentlige formål er for mig: Jeg inspireres meget af at undervise i relationer og kommunikation.
Du spurgte: Hvad snakker de om, de der psykologer? – Helt hen i skoven! Man kommer til dem, fordi man er for meget i hovedet, og det, de gør, er at fortsætte dette…
Jeg kom til at tænke på en velmenende kvindelig cand.mag., som sagde til mig, da jeg behøvede mere viden om, hvordan man relaterer til andre mennesker: Gå ud i skoven og find dig selv. Sjældent har jeg følt mig så alene og fortabt, som i den situation.
Heldigvis dukkede der et menneske op, som var i stand til nær kontakt. Jeg var og er meget taknemmelig!

Tusinde tak Anette

Oktober 2019
Claus Klüver Bergsteiger var med på mit foredrag: Lev dit liv – uden stress

Ubetinget kærlighed til mig, os og kloden og at været tilstede i nu’et, er hvad jeg tog med mig fra mødet med Anette Lindegaard, fra Privat Stress Klinik.

Anette er lille kvinde som formår at indfange sine tilhørere med herlig smittende udstråling og levende fortællinger med erfaringer fra eget liv, blandet med en holistisk livsanskuelse. Leve her og nu, ikke i fortid eller fremtid, men nu.

Lad ikke tankerne flyve, men hold fokus på det du gør lige nu og nyd det.

Tak Anette!

Top